woensdag, juni 19, 2024

Disclaimer

Womaze.nl zet zich volledig in om deze website up-to-date en accuraat te houden. Mocht je iets tegenkomen dat niet klopt of verouderd lijkt, dan waarderen we jouw feedback enorm. Geef alsjeblieft aan waar je deze informatie op de website hebt gevonden. We nemen jouw melding zo snel mogelijk in behandeling. Je kunt jouw feedback e-mailen naar: info(at)womaze.nl.

We zijn niet aansprakelijk voor schade voortkomend uit onjuistheden of onvolledigheden, noch voor problemen gerelateerd aan het online verspreiden van informatie, zoals technische storingen. Bij het gebruik van onze webformulieren proberen we het aantal verplichte velden zo beperkt mogelijk te houden. Womaze.nl is niet aansprakelijk voor schade door het gebruik van informatie, adviezen of ideeën die via deze site worden geleverd.

De persoonlijke gegevens die je met ons deelt, vanwege feedback of informatieverzoeken, worden strikt volgens onze privacyverklaring verwerkt.

Womaze.nl neemt alle benodigde stappen om haar systemen te beschermen tegen misbruik. We houden ons aan de geldende industriestandaarden. Toch kunnen we niet verantwoordelijk worden gehouden voor schade door onrechtmatig gebruik van systemen door derden.

Womaze.nl is niet verantwoordelijk voor de content op websites waarnaar via hyperlinks wordt verwezen. Aanbiedingen van derde partijen vallen onder hun eigen voorwaarden.

Alle intellectuele eigendomsrechten van de inhoud op deze website zijn eigendom van Womaze.nl of van derden die toestemming hebben gegeven voor publicatie. Het reproduceren, verspreiden of ander gebruik van deze materialen is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van Womaze.nl, tenzij wettelijk anders bepaald.

Als je vragen of problemen hebt omtrent de toegankelijkheid van de site, neem dan gerust contact met ons op.